Välkommen till förskolorna Ripan och Söderhavet! Vi ligger i området Hageby och har nära till natur och skog. Här på bloggen får du insyn i våra verksamheter. Vi hoppas att du ska bli nyfiken och inspirerad, lämna gärna en kommentar

fredag 20 maj 2016

Hälsovecka

Den här veckan har vi på Söderhavet och Ripan haft vår första hälsovecka. Vårt mål är att det ska vara ett återkommande tema. På måndagen var det  Miniröris  ute på Trädets gård. Inomhus i vårt rörelserum kunde man prova på en hinderbana.
Tisdagen erbjöds yoga. Flera av våra barn uppskattade verkligen yogapasset och ville göra fler gånger. Vi ska fortsätta att erbjuda yoga för barnen.
På onsdagen var det Bamseloppet. De sprang en liten sträcka och i mål bjöds det på festis, guldmedalj och diplom. På torsdagen firades förskolans dag i hela vårt land. Söderhavet, Ripan och Önskestjärnan träffades och hade gemensamma aktiviteter. Vi sjöng, blåste såpbubblor och fikade.
På fredagen gjorde vi massagesaga på varandras ryggar. Det blev en väldigt lång rad med barn som masserade varandras ryggar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar